neděle 30. října 2016

JAK POZNÁŠ, ŽE O TEBE NESTOJÍ

zdroj: www.extra.cz

1) Chlap, co v baru nebo restauraci přijde sám a sám začne komunikovat, nikdy nechce tebe! Stejně tak jako oslovil tebe, oslovil a v budoucnu osloví spoustu dalších slečen a žen. Zásada všeho seznámení je přirozené vyplynutí ze situace. Náhoda. Seznámení přes někoho známého. Pohledy. Úsměv. Buď si jistá, že ten hezký kluk, co si včera řekl o číslo, bude mít v telefonu dalších sto čísel. A pozor! Když to klapne a budete spolu, dala bych si sakra pozor na to, co má v mobilu.

2) Když nejde o někoho, s kým máte společné přátele, měla bys vědět, že kluk, který má zájem se s tebou vídat dál, se tebou bude chtít pochlubit.

3) Vyčítá ti maličkosti neprodleně poté, co se poznáte: Divně se dívá, když se líčíš, a jen tak mezi řečí se zeptá, jestli to není trochu moc. Sleduje tě, když piješ drink moc rychle, nebo tě upozorní, že věc, kterou jsi zrovna řekla, je tak trochu blbost. Celé to uzavře jemnou narážkou na jeho bývalou holku, která tohle a tohle dělala úplně jinak. Postupem času jeho stížnosti gradují, od práce přes sbírání hoven po psovi až po styl, jakým mluvíš do telefonu se svými kamarádkami. Co je mu sakra do toho?

4) Pokud o Tebe stojí, neflirtuje s tebou, snaží se mluvit přátelsky, mluví o tobě před svými přáteli, směje se tvým vtipům, sáhodlouze si s tebou povídá, snaží se o nenápadnost, zajímá se o to, co děláš ty. A hlavně – Když kluk chce, vždycky si tě najde. Vždycky tě zkontaktuje. Vždycky.

Žádné komentáře:

Okomentovat